Auto bezichtigen na 18:00 of op zondags dan zijn we open op afspraak.
13 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
22-6-2022 09:55:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een Nissan Quashqai aangeschsaft. Top service en heel goed geholpen. Ook na de aankoop hebben ze nog contact gezocht of alles naar wens is. Bedankt Zun!
25-5-2022 20:50:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Een maand geleden hier een Chrysler Town & Country gekocht. We hebben 2x een proefrit mogen maken en we kregen eerlijke informatie over het verleden van de auto. Tijdens het bespreken van de aanschaf had ik een 6 tal punten die ik graag gerepareerd wilde zien voordat ik de auto zou ophalen. De verkoper heeft alle punten laten repareren zodat we met een goed gevoel de weg op konden. Na een week begaf de accu het. Ik heb meteen contact gezocht met Autozun en ik kon vanuit service direct in mijn eigen woonplaats een nieuwe halen die door Autozun volledig vergoedt is. Dit is precies wat je van een autoverkoper mag verwachten. Geen praatjes maar iemand die zijn afspraken nakomt en een uitstekende service biedt. Onze 2e auto is binnenkort ook aan vervanging toe dus ik blijf de website in de gaten houden. Bedankt voor deze fijne manier van zaken doen.
8-5-2022 12:22:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerste keer bij dit bedrijf, Prima ervaringen en goede service . in de toekomst zal ik hier weer terugkomen . Tnks ????????
5-3-2022 09:27:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zelf heb ik een prettige ervaring met auto zun. Vorige maand voor het eerst een auto hier gekocht. Er waren wat kleine dingen die niet goed waren, maar deze werd probleemloos opgelost. Fijn dat de afspraken zo goed worden nagekomen.
16-2-2022 19:47:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijke mensen die alles er aan doen dat de klant tevreden is. Komt afspraken keurig na en prettige communicatie. Bedankt voor de geweldige service dat wij met een fantastische auto kunnen rijden top ??
16-2-2022 17:27:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
correcte behandeling,eerlijke informatie
8-2-2022 15:45:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betse prijs vriendelijk ?? kan goed communiceren met mensen betrouwbaar auto’s
31-1-2022 21:10:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wij kwamen hier even snel langs om te kijken en troffen een mooie auto aan om onze dienstverlening te verbreden. Alles was snel geregeld. De wachttijden die er zijn kan een bedrijf niks aan doen en moeten we voor lief nemen. Zeer tevreden over de auto en meneer kwam ook netjes de afspraken na die zijn gemaakt.
8-12-2021 18:33:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Naseem is een aardige man om zaken mee te doen. De koffie staat al klaar en hij heeft geen opdringerige verkoop praatjes. Er was alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. na het ophalen vd auto hadden we een klein probleempje met de sleutel. Maar dit werd gelijk goed opgelost. Duidelijke communicatie via app tel en mail.
1-12-2021 23:24:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een betrouwbare en eerlijk autobedrijf met goede service .
27-11-2021 18:27:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
De verkoper (Nasseem Khan) heeft echt een hart voor zijn klanten! Vandaag mijn Tiguan (welke ik ook eerder bij Auto Zun heb gekocht) ingeruild voor een hele mooie Opel Mokka. De auto is zoals beschreven en rijdt prettig. De service is zeer goed, klanttevredenheid staat hoog bij dit bedrijf. Ze houden rekening met de wensen van de klant. Wie een betrouwbaar auto wilt kopen, is bij het juiste adres bij Auto Zun. Nogmaals dank voor uw service!
19-11-2021 12:21:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben hier een prachtige auto gekocht. De aflevering was uitstekend. Afspraken worden ook perfect nagekomen.
19-11-2021 11:43:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
In oktober j.l. een Chrysler Town & Country uit 2016 gekocht. Al 2 keer eerder langs geweest voor verschillende proefritten met andere Chryslers voordat ik deze had uitgezocht. De eigenaar (Nasseem Kahn) was altijd heel erg vriendelijk en behulpzaam om meerdere proefritten mogelijk te maken en bleef dat ook nádat de auto na de proefrit niet werd gekocht. Bij het uiteindelijke exemplaar gekozen voor een uitgebreide keuring door mijnautocoach.nl waarbij Nasseem alle medewerking verleende en open alle details van de auto met de keurmeester deelde. Uit de keuring kwamen 2 heel kleine dingetjes die de heer Kahn direct wilde oplossen. Appte zelfs na een aantal weken hoe alles was en beviel! Al met al een prettige ervaring!